По-рано днес Plovdiv24.bg публикува читателски сигнал, относно замърсени и неработещи чешми в

...
</TD
>По-рано днес Plovdiv24.bg публикува читателски сигнал, относно замърсени и неработещи чешми в
Коментари Харесай

Чистота: По пет пъти сме оправяли 60-те обществени чешми в Пловдив, плащат гражданите

По-рано днес  Plovdiv24.bg разгласява читателски сигнал, по отношение на нечисти и неработещи чешми в Пловдив. Гражданинът ни изпрати писмо, с цел да изкаже голямото си възмущение от обстановката

От Оперативна програма " Чистота " се свързаха с редакцията ни, с цел да отговорят на всички въпроси.

“Цялата поддръжка на непорочност и зелените системи в Пловдив се заплаща от данъкоплатците. Средно по 5 пъти са поправяни всички над 60 пловдивски публични чешми от началото на сезона. Някои от тях дори са поправяни и доста повече. Отстраняването на тези повреди се заплаща от бюджета на предприятието, което пък е от джоба на пловдивчани. ", дадоха отговор те.

От предприятието още веднъж припомниха, че водата в градските чешми не е безвъзмездна. Към всяка от чешмите има прикован водомер, отчитащ потреблението, която Община Пловдив би трябвало да заплати от бюджета.

Увериха ни, че чешмата при парк " Розариум " се поправя, а падналото дърво е било отстранено още през вчерашния ден, неща, упоменати в сигнала на нашия четец.

" Двете чешми пред хотел " Тримонциум "  и до конгрес " Север " са изпълнени по плана за площад " Централен ". Чешмите са създадени в Америка, само че са  основани за ползване на европейски столици и жители, с цел да основават нужната атмосфера е центъра на града.

За страдание те бяха счупени доста бързи, а в пакета си чешмите не идват с аварийни елементи. От Оперативна програма “Чистота " и Оперативна програма “Градини и паркове " ще почистят създалия се отпадък.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР